10 iun. 2014

Zambeste pentru un zambet

Aceasta este o analiza critica a lumii de astazi. Luati o pauza sa va ganditi la toate lucrurile care va sunt vandute in fiecare zi cu un simplu zambet si apoi gandeste-te daca ai putea avea aceeasi atitudine in propria ta activate.
Cumparam de la fete zambitoare, de la vecini entuziasti si datorita recomandarilor.
Zambetele sunt foarte folositoare lumii noastre, asa ca un mic zambet cumva ne obliga sa cumparam.
Societatea comunista stia ca un individ intra in fabrica si apoi "traieste" acolo pentru restul vietii sale. Dar in societatea capitalista, indivizii sunt liberi si incurajati sa mearga mai departe. Antreprenorul este incurajat sa schimbe oamenii, afacerea nu evoluaza in jurul angajatilor, a lumii, a societatii, dar se dezvolta impreuna cu toti acesti factori si, bineinteles, depinde de imbatranirea fauritorilor ei. Asa ca, va rog, mergeti mai departe cand simtiti ca ajungeti la capatul acestui pas in dezvoltare. In loc sa aveti o fata plictisita la munca, care nu va ajuta, va rog faceti ceva ce iubiti cu un zambet pe fata.
Asta v-ar putea ajuta sa va simtiti mai bine si se va transmite prin empatie catre publicul vostru. Si lumea este mult mai frumoasa acolo unde nu exista tensiune si incruntare.
De asemenea, entuziasmul noului care te face sa te simti auto-increzator este ceea ce te ajuta atat pe tine cat si pe cei carora te adresezi. Ce este cel mai bine pentru tine poate fi si pentru altii. Trebuie doar sa le arati asta si sa ii faci sa se identifice cu tine.
Recomandarile sunt de incredere cand persoana care le face este una asemanatoare cu tine. Deci trebuie sa te identifici cu ei. Zambeste si persoana de langa tine va zambi si ea. Si, iata cum ai vandut un zambet! Ideea este ca trebuie sa imbratisezi noul nu doar in calitate de consumator, dar ca pe o dezvoltare personala. Si asa lumea noastra va continua sa curga spre VIITOR.
Si, te rog, pune suflet in ce faci si vei avea mai multi fani. Inceteaza sa iti fie teama de cei ce te judeca. Toata lumea face greseli.
Intr-o lumea care face indivizii sa se simta singuri, ai sansa sa castigi oamenii de partea ta ascultandu-i sau aratandu-le empatie. Intelege pozitia lor, pune-te in situatia lor, inceteaza sa judeci si apoi vorbeste cu ei. Ii vei avea mai apropiati si asta ii obliga sa aiba incredere in tine.
Vorbeste prea mult si le pierzi interesul. Trebuie sa iti salvezi energia pentru restul zilei sau pentru momentele importante din viata ta. Slujbele nu sunt menite sa te epuizeze. Slujbele sunt menite sa iti dea o activitate recompensata intr-o socitate capitalista. Altfel nu exista nimic nou la cuvantul "slujba". Si un zambet la munca ii va face pe oameni sa piarda orice putere pe care cred ca o au asupra ta.

Niciun comentariu: